![]() |
Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2021 |
94
|
Buglioni - Veneto | ||
C: 32 - B: 30 - I: 32 | ||
QQ: 8.42 | ||
![]() |
||
![]() |
![]() |
Type |
Red | |
![]() |
Category |
Valpolicella | |
![]() |
Tasting date |
18-07-2023 | |
![]() |
Grape varieties |
Corvina 65%, Corvinone 20%, Rondinella 10%, Molinara 5% | |
![]() |
Volume of Bottle |
0,75 lt | |
![]() |
Ex-cellar Horeca price VAT excluded |
10 to 15 € | |
![]() |
Annual production |
20.000 |
![]() |
Winery | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az. Agr. Buglioni s.s. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Region | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Veneto | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Address | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Via Enzo Natta, 14 - 37020 Settimo di Pescantina (VR) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Producer's wine tasting report
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Telephone | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0457660676 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Fax | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0456760678 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
buglioni@buglioni.it | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Web | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.buglioni.it | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
"Titolare" | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Mariano Buglioni" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
"Enologo" | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Diego Bertoni" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
"" | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Company's first vintage | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1993 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Wines in production | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Bottles in production | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
100.000 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Total acres | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Percentage of purchased grapes | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Own grapes only | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Direct sale | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
yes | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Winery visit | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
yes | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Agritourism | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
yes |
SINGLE COURSE
- Aperitif
- Eating out
- romantic dinner
- birthday/anniversary
- Great event
- Chritmas
- Important occasions
- Easter
- Celebration lunch
- New Year's eve
- Saint Valentine
- Wines for teetotals
- Morning wine
- Afternoon wine
- wine bar
SPECIAL OCCASION
- Appetizers
- Meat
- Desserts
- Fish
- Main course
REGIONAL DISHES
- Veneto
ALL-PURPOSE
- Seafood based entrees
- Rosted white meat
- Pizza/focaccia/pot pie
94 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2021 Buglioni
18-07-2023 |
93 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2017 Buglioni
30-07-2020 |
93 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2016 Buglioni
07-08-2019 |
90 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2015 Buglioni
06-08-2018 |
91 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2013 Buglioni
29-07-2016 |
88 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2012 Buglioni
23-07-2015 |
87 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2011 Buglioni
25-07-2014 |
88 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2010 Buglioni
24-07-2013 |
87 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2009 Buglioni
06-08-2012 |
85 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2005 Buglioni
11-06-2008 |
83 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2004 Buglioni
06-06-2007 |
84 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2003 Buglioni
31-05-2006 |
81 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2002 Buglioni
06-06-2005 |
82 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2001 Buglioni
19-07-2004 |
80 | Valpolicella Il Bugiardo Ripasso 2000 Buglioni
11-06-2003 |